دسته‌بندی نشده

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال

تفاوت خرید دوربین مداربسته آنالوگ بیسیم و دیجیتال

خرید دوربین مداربسته آنالوگ

در این مقاله به بررسی تفاوت خرید دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه می پردازیم تا انتخابی درست با توجه به نیاز خود داشته باشید.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست ؟ دوربین های آنالوگ تصاویر را ضبط می کنند و سپس سیگنال را از طریق کابل کواکسیال به دستگاه ذخیره کننده DVR (ضبط کننده ویدئوی دیجیتال) ارسال می کنند. دستگاه DVR ویدئو را از سیگنال های آنالوگ به دیجیتال تبدیل می کند، فایل را فشرده می کند و روی هارد دیسک ذخیره می کند.

فناوری همیشه در حال پیشرفت است و این موضوع در حوزه سیستم های امنیتی دوربین مدار بسته نیز صادق است. اکنون، کسب و کارها در می یابند که حق انتخاب دارند. اگر می‌خواهید مطمئن شوید که تصمیمی آگاهانه بر اساس نیازها و بودجه شرکت خود می‌گیرید ، برای این منظور، لیستی از مزایا و معایب دوربین‌ های نظارت تصویری آنالوگ و دیجیتال را گردآوری کرده‌ایم :

تفاوت خرید دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال

تفاوت اصلی دوربین مداربسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) در روش ضبط و ارسال فیلم است.

در دوربین های آنالوگ برای مشاهده ویدئو، مانیتورها باید به DVR متصل شوند، یا می توان DVR را به روتر و مودم متصل کرد تا از طریق یک شبکه داخلی آن را از طریق اینترنت پخش کند.

از سوی دیگر، دوربین‌های امنیتی دیجیتال در سیستم‌های مداربسته مبتنی بر IP، برای شروع، تصاویر را به صورت دیجیتال ضبط می‌کنند. سپس، آنها می توانند داده ها را از طریق یک شبکه کامپیوتری دریافت و ارسال کنند، نه اینکه ابتدا از طریق یک DVR استفاده کنند. این روش تنظیمات جعبه‌ای با پورت‌های متعدد را به وسیله یک ذخیره کننده NVR که معمولاً یک برنامه نرم‌افزاری ساده است که می‌تواند بر روی دستگاهی که صرفاً برای کارکرد NVR یا یک سیستم کامل اختصاص داده شده است اجرا شود.

خرید دوربین مداربسته آنالوگ بهتر است یا تحت شبکه ؟

پاسخ به این سوال ساده نیست، زیرا خرید دوربین مداربسته بیسیم آنالوگ و دیجیتال دارای مزایا و معایبی هستند. بنابراین قبل از خرید مزایا و معایب آنها را متناسب با نیازهای کسب‌ وکارتان بسنجید.

دوربین مداربسته دیجیتال

مزایا خرید دوربین مداربسته آنالوگ

  • هزینه : دوربین‌های آنالوگ معمولاً نسبت به دوربین‌های دیجیتالی قیمت کمتری دارند، حتی گاهی اوقات بسیار کمتر.
  • سادگی: تنظیم و درک DVR برای اکثر افراد آسان تر است. و نصب آن کمی ساده تر است.
  • نیازهای پهنای باند کمتر : فایل‌های ویدئویی ضبط‌شده آنالوگ کوچک‌تر هستند و به جای LAN از طریق کواکس به DVR منتقل می‌شوند، بنابراین انتقال آنها پهنای باند زیادی را نمی‌گیرد و به شبکه شما مالیات زیادی وارد نمی‌کند. به علاوه، دستگاه‌های DVR معمولاً فقط اطلاعات را منتقل می‌کنند.
  •  طراحی متنوع : با تنوع گسترده‌تری از طرح‌های دوربین آنالوگ، ممکن است با هزینه کمتر، یک مدل دوربین با تمام ویژگی‌های مورد نیاز خود را پیدا کنید.

معایب

  • کابل کشی: از آنجایی که دوربین ها باید هم به منبع تغذیه و هم به دستگاه DVR از طریق کابل وصل شوند، حتی اگر از کابل هایی استفاده کنید که ویدئو و برق را با هم ترکیب می کنند سیم کشی زیادی دارد.
  • علاوه بر این، کابل‌های کواکسی معمولاً به تنهایی گران‌تر از سیستم های ارتباط به کار رفته برای سیستم‌های دیجیتال استفاده می‌شوند هستند.
  • کیفیت تصویر: کیفیت تصویر در دوربین های آنالوگ بسیار پایین است. اکثر گوشی های هوشمند امروزی وضوح بالاتری دارند. در نتیجه، جزئیات در فاصله ممکن است دشوار باشد. اگر سعی کنید روی سورژه ای در ویدیوی آنالوگ زوم کنید، احتمالاً تصویری تار دریافت خواهید کرد.
  • منطقه تحت پوشش: معمولاً دوربین های مداربسته آنالوگ میدان دید بسیار کم تری نسبت به دوربین های دیجیتالی خود دارند، بنابراین ممکن است به خرید دوربین مداربسته آنالوگ بیشتری نیاز داشته باشید. ممکن است برای پوشش ناحیه مورد نیاز به تعداد بیشتری از آنها نیاز داشته باشید.
  • محدودیت‌های موقعیت‌یابی: از آنجایی که دوربین‌های آنالوگ باید به DVR متصل شوند، باید این دوربین‌ها را در محدوده معقولی از دستگاه نگه دارید، در غیر این صورت خطر کاهش قابلیت اطمینان اتصال را دارید. در نتیجه، در مکان هایی که می توانید دوربین های خود را قرار دهید محدودتر می شوید.
  • محدودیت های پورت: دستگاه های DVR فقط تعداد زیادی پورت روی خود دارند، بنابراین شما فقط می توانید تعداد محدودی دوربین را به آنها متصل کنید. اگر می خواهید از این تعداد فراتر بروید، احتمالاً باید یک DVR دوم تهیه کنید.
  • قابلیت بی سیم (یا عدم وجود آن): واقعیت این است که سیستم های بی سیم آنالوگ به دلیل قوانین دولتی در مورد فرکانس های آنالوگ و قدرت سیگنال، خیلی خوب کار نمی کنند. در نتیجه، سایر دستگاه‌های بی‌سیم و حتی نورهای فلورسنت می‌توانند سیگنال ویدیویی را مختل کرده و آن را مخدوش کنند.
  • رمزگذاری: سیگنال‌های آنالوگ معمولاً نمی‌توانند رمزگذاری شوند.

دوربین مداربسته تحت شبکه

مزایا

  • کیفیت تصویر: کیفیت تصویر دوربین مداربسته دیجیتال به طور قابل توجهی بالاتر از آنالوگ است، زیرا بسیاری از دوربین ها قادر به ضبط و انتقال ویدئو با کیفیت بالا هستند. بعلاوه، دوربین های دیجیتال به احتمال زیاد دارای ویژگی های زوم دیجیتال هستند، که می توانند فواصل زوم بیش از 100 فوت داشته باشند.
  • محدوده پوشش: یک دوربین دیجیتال می تواند منطقه ای را پوشش دهد که به سه یا حتی چهار نمونه آنالوگ نیاز دارد. در نتیجه، ممکن است به دوربین های کمتری نیاز داشته باشید و بتوانید نظارت امنیتی را در منطقه وسیع تری حفظ کنید بنابراین در خرید دوربین مداربسته آنالوگ به تعداد بیشتری دوربین نیاز دارید.
  • کابل های کمتری مورد نیاز است: به جای اینکه هر دوربین را به صورت جداگانه سیم کشی برق و سپس کابل کشی هر دوربین به دستگاه DVR داشته باشیم، سیستم های دیجیتال می توانند چندین دوربین را به یک سوئیچ متصل کنند و سپس همه آن دوربین های روی سوئیچ را می توان با یک دستگاه NVR متصل کرد.
  • محدودیت های موقعیت یا پورت: از آنجایی که دوربین ها برای اتصال به NVR صرفاً باید به شبکه LAN شما متصل شوند، دیگر با فاصله بین دوربین ها و ضبط کننده ویدیو محدود نمی شوید. از آنجایی که NVR مبتنی بر نرم افزار است و پورت ندارد، شما این محدودیت را نیز از بین می برید.
  • برق از طریق اترنت (PoE): سوئیچ های برق از طریق اترنت کابل های سیگنال شما را قادر می سازد تا برق دوربین ها را نیز تامین کنند و نیاز به کابل های اضافی را کاهش دهند.
  • قابلیت بی‌سیم: سیستم‌های دوربین‌ مداربسته تحت شبکه بی سیم هستند بنابراین می توانید به راحتی یک فید زنده را از مکان های دورتر با کیفیت خوب مشاهده کنید .
  • رمزگذاری: بسیاری از دوربین‌های امنیتی دیجیتال دارای رمزگذاری داخلی هستند، بنابراین داده‌های شما از ابتدا امن‌ هستند.

معایب

  • پیچیدگی های راه اندازی: اگر شبکه را از قبل راه اندازی نکرده اید و سوئیچ ها را در محل نصب نکرده اید، اینها می توانند هزینه و کار مربوط به نصب دوربین مداربسته شما را افزایش دهند، صرف نظر از این واقعیت که به طور کلی به کابل های کمتری نیاز دارید.
  • هزینه اولیه بالاتر: دوربین ها و تجهیزات (به غیر از کابل ها) به طور جداگانه در مقایسه با آنالوگ هزینه بیشتری دارند (اگرچه ممکن است به تعداد کمتری از آنها نیاز داشته باشید، بنابراین ممکن است هزینه ها متعادل شود).
  • نیازهای پهنای باند بالا: سیستم‌های دوربین امنیتی IP معمولاً به پهنای باند بسیار بیشتری نسبت به سیستم‌های آنالوگ نیاز دارند. بین وضوح بالاتر و نرخ فریم بالاتر، حتی با فشرده سازی، حدود 720 کیلوبیت بر ثانیه را مشاهده می کنید، و این قبل از در نظر گرفتن دوربین های جدیدتر با وضوح مگاپیکسل است. در نتیجه، می تواند هزینه های شما را افزایش دهد.
  • حافظه ذخیره سازی: وضوح بالاتر و نرخ فریم بالاتر به معنای فایل های بزرگتر است، بنابراین برای قرار دادن آنها به فضای ذخیره سازی بیشتری در هارد دیسک خود نیاز خواهید داشت.

از دیگر تفاوت خرید دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه پوشش محیط می باشد

به طور معمول، دوربین های دیجیتال مناطق را تا سه برابر بیشتر از دوربین های آنالوگ پوشش می دهند. همچنین قابلیت زوم این دوربین ها نسبت به آنالوگ خیلی بهتر است  این بدان معناست که قیمت بالاتر نصب دوربین های دیجیتال ممکن است با عدم نیاز به تعداد زیادی دوربین برای پوشش کل کسب و کار شما برابر شود.

دسترسی از راه دور به سیستم نظارت

دوربین های IP در هنگام تعطیلات امکان دسترسی از راه دور را به افراد می دهد و می توانند با آرامش خاطر از محل موردنظر دور شوند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *